Nordic Lights Arbetslampa Pictor 620 LED US M16

1 489kr

Nordic Lights Arbetslampa Pictor 620 har en mycket robust konstruktion och kraftig lins som håller i alla lägen! Lätt lampa med nätt design som levererar 1800 lumen i två olika ljusflödeslägen.

Artikelnr: 4600145409 Kategori:

Beskrivning

Nordic Lights Arbetslampa Pictor 620 är en lampa som är oslagbar i sin hållbarhet. Med en mycket robust konstruktion och kraftig lins håller den i alla lägen!

Här har du en lampa med fokus på hållbarhet och kvalitet. Den har en lins i grilamid vilket är ett processat polyamidmaterial, detta innebär att linsen är oerhört motståndig mot sprickor och kross. Lamphuset är gjort av K-alloy-aluminium vilket innebär att det innehåller en högre mängd aluminium och mindre mängd koppar än i andra lamphus. Det kraftiga lamphuset förlänger lampans livslängd då det leder värme på ett bättre sätt.

Nordic Lights Arbetslampa Pictor 620 ger dig en mycket stark och bra belysning i två varianter; upstream-flöde och downstream-flöde. Se skisserna över ljusflödet i bildgalleriet. Tack vare de två typerna av ljusflöde och sin kompakta design gör sig lampan väldigt bra på exempelvis bommar. Lampan fungerar också utmärkt på ditt arbetsfordon eller liknande för att tydligt lysa upp specifika områden.

Trots Pictor 620:s lätta och nätta utformning levererar den 1800 faktiska lumen och har ett starkt motstånd mot vibrationer och stötar.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.


Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Ljusflöde verkligt

1800 lumen

Typ

LED

Mått

156 x 48 x 118 mm

Vikt

0,7 kg

Spänning

12-24 V

Effekt

28 W

Ström vid 12V

2 A

Ström vid 24V

1 A

Ljusflöde (teoretiskt)

2700 lumen

Färgtemp.

5000 K

Temp.spann

-40°C till +85°C

Anslutning

DT

IP-klass

IP68, IP6K9K

Lins

Grilamid

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.