Om oss

Företaget 24v.nu startades 2012 och ägs och drivs av 24V nu AB.  Butiken, lagret samt monteringshall hittar du idag på Norra vägen i Sundsvall.
Företaget är grundat tack vare genuint intresse för både fordon, belysning och teknik. Idag har 24v.nu kunder över hela Norden som både köper sina produkter via webben eller fysiska butiken och som även väljer att få dem monterade i vår monteringshall.
På företaget 24v.nu arbetar vi idag med flera sorters varumärken till fordon som personbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner med flera!

Företaget 24.nu
Mer om oss!

Varför ska du handla av företaget 24v.nu?

24v.nu har få mellanhänder och vi kan därför tillhandahålla er med bra priser. Det här är inte en webbshop med ett stort lager men avsaknad av kunskap.
Det här är ett företag som arbetar med belysning och som hjälper er kunder med montering. Vi hjälper er över disk i vår butik OCH vi har även en webbshop för att kunna hjälpa fler, även utanför Sundsvall.
Vår personal vet hur produkterna fungerar och hur de ska monteras. Vi vet vad som fungerar ihop och varför du ska välja olika lampor för olika behov.
Därför satsar vi bara på produkter med bra kvalitet och som vi vet fungerar!

Allt vi säljer har vi på lager = snabba leveranser!
Saknar, eller önskar du någon ny produkt, hör av dig!
Så tveka inte att kontakta oss, få hjälp eller rådgivning, av våra duktiga medarbetare via chatten eller kundtjänst!
Vi hjälper dig gärna så du får rätt belysning som du kommer bli nöjd med!

Och du missar väl inte att följa oss på vår Facebooksida! Där lägger vi kontinuerligt upp nyheter, erbjudanden och inspiration från våra kunder.

ÖPPETTIDER BUTIK
Norra vägen 28, Sundsvall
Måndag – Fredag: 08.00 – 16.00
Lördag – Söndag: Stängt