Om oss

Företaget 24v.nu grundades 2012. Vi är ett bolag med inriktning på fordonsbelysning, fordonstillbehör samt installation och montering av belysning. Fysisk butik, lager och monteringshall finns idag på Norra vägen 28 i Sundsvall.

Vi har ett genuint intresse för fordon, belysning och teknik och har idag kunder över hela Norden. På 24v.nu har vi ett brett sortiment av produkter och arbetar med många sorters varumärken till personbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner och andra fordon. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och hjälpa dig som kund att hitta den absolut bästa belysningen för dina specifika behov.

Bolaget 24v.nu ägs och drivs av 24V nu AB.

Företaget 24.nu

24v.nuVarför ska du handla hos 24v.nu?

Tack vara få mellanhänder kan vi tillhandahålla bra och låga priser. Vi är ett företag där alla anställda har stor kunskap om, och brinner för, våra produkter. Därför  vet hur produkterna fungerar, vilka fordon de passar och hur de ska monteras. Du kan alltid fråga oss om kombinationer av olika lampor då vi har koll på vilka som passar ihop och vilka som är optimala för just dina olika behov.

Sortiment och leveranser

Vi säljer bara produkter med bra kvalitet som vi vet fungerar! Allt vi säljer finns dessutom på lager vilket innebär snabba leveranser. Om du saknar eller önskar en särskild produkt som inte finns hos oss kan vi försöka ta hem produkten åt dig. Hör isåfall av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Garanti och returer

På 24v.nu har du alltid öppet köp i 30 dagar! Du behöver bara se till att kontakta oss innan du returnerar en vara, så vi kan registrera returen. Mer information om våra köpvillkor hittar du här!

Missa inte att följa oss på vår Facebooksida! Där lägger vi kontinuerligt upp nyheter, erbjudanden och inspiration från våra kunder.

ÖPPETTIDER BUTIK
Norra vägen 28, Sundsvall
Måndag – Fredag: 08.00 – 16.00
Lördag – Söndag: Stängt