Om oss

24v.nu grundades 2012 och är ett bolag med inriktning på fordonsbelysning, fordonstillbehör samt installation och montering av belysning. Fysisk butik, lager och monteringshall finns idag på Norra vägen 28 i Sundsvall.

Vi har ett genuint intresse för fordon, belysning och teknik och har idag kunder över hela Norden. Vi har ett brett sortiment av produkter och arbetar med många sorters varumärken till personbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner och andra fordon. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och hjälpa våra kunder hitta den absolut bästa belysningen för deras specifika behov. 

24v.nu ägs och drivs av 24V nu AB.

Företaget 24.nu

Varför ska du handla hos 24v.nu?

24v.nu har få mellanhänder och kan därför tillhandahålla bra och låga priser. Vi är ett företag där alla anställda brinner för och har stor kunskap om våra produkter; vi vet hur de fungerar, vilka fordon de passar och hur de ska monteras. Du kan alltid fråga oss om kombinationer av olika lampor då vi har koll på vilka som passar ihop och vilka som är optimala för just dina olika behov. 

Sortiment och leveranser

Vi säljer bara produkter med bra kvalitet som vi vet fungerar! Allt vi säljer finns dessutom på lager vilket innebär snabba leveranser. Om du saknar eller önskar en särskild produkt som inte finns hos oss kan vi försöka ta hem produkten åt dig. Hör av dig till vår kundtjänst!

Garanti och returer

På 24v.nu har du alltid öppet köp i 30 dagar! Se bara till att kontakta oss innan du returnerar en vara. Mer information om våra köpvillkor hittar du här!

Missa inte att följa oss på vår Facebooksida! Där lägger vi kontinuerligt upp nyheter, erbjudanden och inspiration från våra kunder.

ÖPPETTIDER BUTIK
Norra vägen 28, Sundsvall
Måndag – Fredag: 08.00 – 16.00
Lördag – Söndag: Stängt