Nordic Lights Arbetslampa Scorpius Pro 445 LED extra bred asymmetric

2 799kr

Nordic Lights Scorpius PRO 445, extra bred asymmetric, passar perfekt för dig som arbetar med skogsmaskiner och/eller inom gruv- och byggindustrin. Detta tack vare sin robusta konstruktion, sitt breda ljusflöde och sitt behagliga ljus och naturliga färgåtergivning.

Artikelnr: 4600145415 Kategori:

Beskrivning

Nordic Lights Scorpius PRO 445, extra bred asymmetric, är en arbetslampa från Nordic Lights, speciellt framtagen för extrema arbetsmiljöer. Denna lampa erbjuder alla egenskaper en högkvalitativ arbetslampa behöver, har ett imponerande ljusflöde och ett lamphus i robust aluminium.

Scorpius 445 står enkelt emot tuffa miljöer så som skak, stötar, fukt och vibrationer. Den har ett starkt lamphus i robust aluminium och en kraftig lins av grilamid, vilket är ett processat polyamidmaterial. Linsen har därmed en utmärkt UV-resistans och hög temperaturtålighet. Lamphuset innehåller en mindre andel koppar än andra aluminium-lamphus och är därför mer motståndskraftig mot rost. Lamphuset leder dessutom värme bättre vilket resulterar i en längre livslängd för lampan. Likt de andra arbetslamporna från Nordic Lights klarar denna lampa av ett stort spann av temperaturer, från -40 till +85 celsius!

Förutom sin höga kvalitet och hållbarhet levererar Nordic Lights Scorpius PRO 445 dessutom ett kraftfullt ljus med 7000 lumen och en effekt på 50W. Med sina 5000K ger den dig ett behagligt ljus och en naturlig färgåtergivning. Detta innebär att du får en mer verklighetstrogen uppfattning av området som lampan belyser. Just denna lampa är av typen Wide Flood Asymmetric, du kan se precis hur ljuset flödar på ljusskissen här nedan.Nordic Lights Scorpius PRO 445 pattern

Nordic Lights Scorpius PRO 445 är perfekt för dig som arbetar med skogsmaskiner och/eller inom gruv- och byggindustrin.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Spänning

12-24 V

Effektförbrukning

50 W

Ljusflöde verkligt

7000 lumen

Typ

LED

Lamphus

Robust aluminium

Lins

Polykarbonat

Vibrationsklassning

15,3Grms 24-2000Hz

IP-klass

IP68, IP69K

EMC

CISPR25 Klass 5

Temp.spann

-40°C till +85°C

Brinntid

50 000 timmar

Anslutning

DT

Vikt

1100 gram

Mått

108 x 108 x 87 mm

Färgtemp.

5000 K

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.