LightForce Extraljus Blitz 240mm 12v

1 990kr

Lightforce Blitz 240 är marknadens effektivaste och konventionella extraljus i halogen som passar för 12 V!
Lampan är 240 mm i diameter, har låg vikt på endast 850 g, och reducerar vibrationer.

För mer info, läs beskrivning nedan!

Artikelnr: 4600145300 Kategori:

Beskrivning

Lightforce Blitz 240 är marknadens effektivaste och konventionella extraljus i halogen som passar för 12 V! Ljusstyrkan ligger på 730 000 candela, eller en lux på 850 meter, vilket motsvarar läsljus.
I denna lampa används i princip hela reflektorhuset till att skapa allt ljus och dessutom har den en superstark konstruktion med okrossbar frontlins i Lexan.
Lightforce Blitz 240 är 240 mm i diameter, har låg vikt på endast 850 g, och reducerar vibrationer.

Lampan levereras med rostfri fästbult samt klart fjärrljusfilter. Vill du däremot ha både bredd och längd bör du välja till kombinationsfilter. Lightforce Blitz har också en 100W longlife Xenophot glödlampa.
Standardglödlampa för 12 V är GL02, Osram 64623.

 

VARUMÄRKE:
Bildresultat för lightforce logo

 

Det här är skillnaden på lamporna

Halogen – Halogenlampor har snabb upptändningstid men drar däremot mycket ström, utvecklar mycket värme och har därmed kortare livslängd. Är billigare i inköp.
Xenonlampor –  Dessa lampor har relativt lång livslängd, ger ett vitare sken, är ljusstarka och väldigt effektiva. Däremot har de en långsammare upptändningstid och det kan dröja några sekunder innan de uppnått maximal ljusstyrka. Xenon har även högre strömförbrukning vid uppstart.
LED – Lysdioder har blixtsnabb upptändningstid, vitt sken, drar lite ström och lamporna behöver aldrig bytas. Elektroniken är oftast ingjuten vilket gör att lamporna dessutom blir otroligt stöttåliga. Passar ofta multivolt 9-32 V.

Det är alltid svårt att säga vilket extraljus som är bäst. Det beror helt på vad du har för behov och vart du ska använda dem. Xenon kan till exempel vara onödigt om man oftast kör vid trafikerade vägar och behöver blända av och på hela tiden, eftersom xenon har en längre upptändningstid. Då kan LED vara ett bättre alternativ då de tänds ögonblickligen.

Är du osäker på vilka extraljus som passar bäst för ditt behov?
Tveka inte att kontakta vår kunniga personal via chatten eller kundtjänst!
Vi hjälper dig gärna med belysningen för ditt fordon. För blir det rätt, då blir det bra!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …