Lazer LED-Ramp Linear-18 Elite

8 000kr

Lazer Linear 18″ Elite är en slimmad och stilren ljusramp som passar utmärkt även på mindre bilar eller i trånga utrymmen. Ljusrampen levererar hela 12 150 lumen och 975 meters ljusräckvidd!

Artikelnr: 4600145456 Kategori:

Beskrivning

Lazer Linear-18 Elite är en slimmad och stilren ljusramp som passar till användning i både vägtrafik och inom motorsport!

Brett ljus med dämpad upp- och nedspridning

Ljusrampen har 36 stycken effektiva 3W LED-lampor, detta kombinerat med en modern reflektor- och linsteknik som levererar hela 12 150 lumen och 975 meters räckvidd! Den smarta designen av ljusrampen gör att du får ett mycket starkt ljus som också lyser upp vägkanterna väl. Ljusbilden ger dig en mer dämpad upp- och nedspridning, vilket innebär att ljusrampen är extra lämplig till lägre placeringar. Till exempel passar den utmärkt för montering vid grillen eller registreringsskylten!

Tack vare den slimmade designen och sin unika konstruktion passar Lazer Linear-18 Elite även på mindre bilar eller i trånga utrymmen. Ljusrampens design påverkar dessutom inte ditt fordons estetik vilket andra, större, extraljus har en tendens att göra. Med denna ljusramp får du ett kraftpaket utan att sticka ut för mycket!

Hög aerodynamisk prestanda

Lazer Linear-18 Elite är av hög kvalitet med sin oförstörbara polykarbonatlins och sina rostfria (och stöldsäkra!) fästen. Linsen är dessutom ytbehandlad för att förbättra aerodynamisk prestanda och för att förebygga uppbyggnaden av is, snö eller smuts som annars kan påverka ljusmängden.

Rampen är e-märkt och därmed godkänd i trafik.

 

I din beställning ingår:

  • 1 x Linear-18 LED-ramp
  • Sidomonterade fästen (med stöldskydd)
  • Kablage och installations-anvisningar

Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Spänning

9 – 32 V

Brinntid

50 000 timmar

Vikt

1090 gram

Effekt

126 W

Strömförbrukning

8,8 A

E-märkning

Ja

Mått

520 x 40 x 62 mm

Lins

Okrossbar polycarbonat

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.