Lazer Triple R-16 Elite Led Ramp 30″ (765mm)

11 000kr

Artikelnr: 4600145842 Kategori:

Beskrivning

Lazers Triple-R-serie skapades ursprungligen för de kompromisslösa kraven som ställs i den professionella rally- och motorsportvärlden men har under årens lopp utvecklats till att även bli en favorit på marknaden för såväl personbilar som lätta och tunga lastbilar både on- och off-road. Triple-R Elite-serien har en högre ljusstyrka och längre kastlängd än Triple-R Standard-serien.
Med den senaste LED-tekniken och optimerad optik levererar Triple-R-serien en imponerande distansbelysning och Elite-serien har en effektfull ljusspridning även på bredden så att hela vägen lyses upp långt framåt. Den relativt låga upp/ned -spridningen av ljus säkerställer att lamporna är lämpliga vid takmontering och undviker reflekterande bländning från fordonets motorhuv.
Triple-R Elite med E-boost finns i sex längder mellan 230 och 1305 mm och mäter 73 mm i höjd och 105 mm i djup. De kortare ramperna — Triple-R Elite 750, 850 och 1000 — är försedda med E-boost där du får ett riktigt pangljus när du aktiverar funktionen. När du ska köra in på allmänna vägar ändrar du tillbaka till det e-godkända och väglagliga läget med en enkel manöver som även det ger en imponerande ljusstyrka.
5 års funktionsgaranti!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.