Ljusramppaket Mercedes Arocs/Antos

8 619kr

Ljusramppaket med fästen för Mercedes Benz Arocs och Antos-modellerna!

Rampen har dubbla rader av 3 W högeffektiva och högkvalitativa dioder från Osram, samt en extraordinär livslängd på över 30 000 timmar.

Välj om du vill ha rak eller böjd ramp nedan!

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Nu erbjuder vi ett ljusramppaket för Mercedes Arocs/Antos med Hanma LED extraljusramp 818 mm! Rampen kommer med fästen för Mercedes Benz Arocs och Antos-modellerna.

Denna ramp har en extraordinär livslängd på över 30 000 timmar och ett pulverlackerat aluminiumhus vilket innebär att den blir både stötsäker och vattentät! Extraljusrampen har dubbla rader av 3 W högeffektiva och högkvalitativa dioder från Osram.

I ljusramppaket för Mercedes Arocs/Antos får du en monteringssats med fästplåtar, anpassade för Mercedes Benz Arocs & Antos. Skruvar och kablage ingår.

Tack vare fästenas smidiga utformning är de kompatibla med fler ramper än dessa. Fästena passar alla extraljusramper upp till 40”, oavsett om rampen är rak eller böjd.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ

Rak, Böjd

Ljuskälla

LED

Antal dioder

60 st

Mått

818 x 80 x 88 mm

Effekt

180 W

Spänning

10-30 V

Ljusflöde (teoretiskt)

16200 lumen

1 Lux vid

411 m

Anslutning

DTP

Kabellängd-m

1 m

IP-klass

69K

Lamphus

Aluminium

Lins

PC

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.