Rigid LED Extraljusramp E2-20″ Driving

10 396kr

Extraljusramp LED – Rigid E2-20″ Driving är en mycket kraftfull extraljusramp. 9-36 V, 45-gradig Specter-optik, E-märkt och livslång funktionsgaranti.

Artikelnr: 4600144977 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Extraljusramp LED – Rigid E2-20″ Driving är en mycket kraftfull extraljusramp som är 2-radig och E-märkt. Ledrampen har ett nästintill oförstörbart ytterhölje och en lins av okrossbar polykarbonat vilket gör den väldigt hållbar. Ledrampen är gjord för 9-36 V och passar därför att monteras på allt från fyrhjuling till lastbil. Rampen har dessutom högsta IP-klass, nummer 68, vilket innebär att enheten är helt förseglad från damm och skyddas från vatten upp till en meters djup.
E-serien är Rigid Industries mest kraftfulla rampserie och har blixtsnabb upptändning och mycket hög ljusstyrka, vilket gör dem till extremt effektiva extraljus. Driving innehåller den 45-gradiga Specter-optiken som ger oöverträffad ljusbredd vid körning. När du köper Rigid E2-20″ Driving ingår det rostfria justerbara fästen samt kabelsats med Deutsch-kontakt, relä och strömbrytare.
Denna extraljusramp LED från Rigid håller hög kvalitet och har därmed livslång funktionsgaranti.

Kontakta oss via chatten eller Kundtjänst om du har några frågor!

VARUMÄRKE
Rigid

Ytterligare information

Spänning

9-36 V

Ljusflöde (teoretiskt)

18000 lumen

Längd

583 mm

Bredd

82 mm

Höjd

95 mm

Antal dioder

40 st

Lamphus

Aluminium

Effekt

162 W

Lins

PC

Anslutning

Deutsch

1 Lux vid

294 m

IP-klass

68

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.