Regskylthållare för 3-ljus & LED-ramp

595kr

Fäste för 3 stycken extraljus samt led-ramp!

Artikelnr: 4600145142 Kategori:

Beskrivning

Extraljusfäste för 3 extraljus, 225 mm, ovanför registreringsskylten samt led-ramp under. Lackerad svart med borrade hål för snabbare/lättare montering.

Detta robusta extraljusfäste är den perfekta lösningen för dig som vill ha en kraftfull belysning på ditt fordon. Designad för att passa perfekt ovanför registreringsskylten, är detta fäste idealiskt för att hålla tre extraljus med en diameter på upp till 225 mm. Det ger dig inte bara extra ljus när du behöver det mest, men också en stilfull och professionell look till ditt fordon.

Den eleganta svarta lackeringen inte bara förhöjer fästets estetik utan skyddar också mot korrosion och slitage. De förborrade hålen säkerställer en snabb och enkel installation, vilket gör det möjligt för dig att enkelt montera dina extraljus och LED-rampen. Oavsett om du kör i svår terräng, på landsväg eller i stadstrafik, ger detta fäste dig den extra belysning du behöver för att säkert navigera under alla förhållanden.

Självklart kan vi även montera dina lampor och tillbehör på din bil i vår verkstad i Sundsvall!
Har du frågor eller vill boka tid för montering, så kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig!

Och missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram (24v.nu) om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter eller få inspiration av våra montage!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …