Warningcanceller för LED H4

115kr

Warningcanceller för LED H4 tar bort felmeddelanden när du byter från halogen till LED. Den passar till sockel H4 och är kompatibel med till exempel LED strålkastarlampor 11G Xtreme. Mycket enkel montering mellan bilens kontakt och LED-lampan.

Artikelnr: 4600145394 Kategori:

Beskrivning

Warningcanceller för LED H4 tar bort felmeddelanden när du byter från halogen till LED genom att höja förbrukningen till LED-lampan. Vissa bilars ljusövervakningssystem reagerar på att LED-lampor drar mindre ström än vanliga halogenlampor och kan därför varna om att lamporna är trasiga. Denna warningcanceller återställer varningarna så du slipper få massor av felmeddelanden!

Warningcanceller för LED H4 passar till sockel H4 och är kompatibel med till exempel LED strålkastarlampor 11G Xtreme. Den är också mycket enkel att montera då den bara “snäpps” på mellan bilens kontakt och LED-lampan.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Spänning

12 V

Levereras

Styck

Tillverkare

Ledson

Sockel

H4

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.