Legion Fit Blixtljusramp 1252mm 12-24v

10 365kr

Legion Fit Blixtljusramp 1252 mm är en multivoltsramp med effektiva LED-dioder och stryktåliga linser. Fungerar utmärkt i vårt nordiska klimat och på våra svenska vägar!

Artikelnr: 4600145429 Kategori:

Beskrivning

Legion Fit Blixtljusramp 1252 mm är en multivoltsramp med effektiva LED-dioder och stryktåliga linser. Fungerar utmärkt i vårt nordiska klimat och på våra svenska vägar!

Legion Fit är är en enklare version av Legion. Legion Fit har lite färre funktioner men har kvar samma snygga design och låga profil på 59 mm. Med sina ljusstarka LED-dioder på 3W och sina tåliga linser i polykarbonat blir denna ljusramp en tillförlitlig produkt i alla lägen och arbetsmiljöer. Legion Fit har ett transparent skydd med orangea ljus, och i och med att den är multivolt har den stöd för både 12 och 24V!

Förutom sitt effektiva ljus är Legion Fit Blixtljusramp 1252 mm dessutom utrustad med en unik dimningsfunktion. Denna funktion kopplar du in genom att förse den gula kabeln med konstant ström, som annars även fungerar till att byta blixtmönster. Rampen är ECE-R65-godkänd vilket innebär att den uppfyller kraven för att få användas på våra svenska vägar.

Rampfäste är inkluderat i din beställning!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Spänning

12-24 V

Lamphus

Robust aluminium

Antal blixtmönster

8 st

IP-klass

IP65

Mått

59 x 1252 x 331 mm

Lins

Polykarbonat

Brinntid

100 000 timmar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.