BriodLights Varningsljus m. magnet 12-24v

1 559kr

BriodLights laddningsbart varningsljus är ett batteridrivet LED-varningsljus som med hjälp av magnetfäste snabbt går att flytta mellan fordon. Batteriindikator visar när det är dags att ladda. 2,5 timmars uppladdningstid.

Billaddare ingår.

Artikelnr: 4600145388 Kategori:

Beskrivning

BriodLights laddningsbart varningsljus är ett mångsidigt batteridrivet LED-varningsljus med stark och enkel magnetmontering.

Lampan går enkelt att flytta mellan olika fordon och släpvagnar tack vare sin simpla magnetkonstruktion som fäster på plana metallytor.

Belysningen på BriodLights laddningsbart varningsljus aktiverar du med en knapptryckning och lampan har därefter sju timmars batteridrift. Laddning av batteriet tar ungefär 2,5 timmar. Du kan enkelt se status på batteriet med den inbyggda batteriindikatorn som visar när det är dags att ladda.

Billaddare ingår!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ

LED

Antal dioder

12 st

Mått

110 x 102,6 x 36,5 mm

Spänning

12-24 V

Effekt

5 W

Temp.spann

-40°C till +65°C

IP-klass

67

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.