Däckpenna UNIPAINT

82kr94kr

Storsäljare året runt!
Däckpenna UNIPAINT är de bästa däckpennorna vi hittat på marknaden.

Pennorna är gjorda för industribruk och märkning och blandningen i pennorna är oljebaserad och sammansatt för bästa fäste och tålighet på bland annat gummi.

Beskrivning

Däckpenna UNIPAINT är hållbara pennor i hög kvalitet. Dessa pennor är gjorda för att fästa extra bra på bland annat gummimaterial och används därmed oftast för att fylla i text på bildäck.
Dessa pennor funkar lika bra på däck med upphöjd text som däck med profilerad text.
När du använder din penna första gången så måste du först skaka pennan några sekunder. Därefter trycker (pumpar) du spetsen mot ett papper så att färgen rinner ner till pennspetsen och gör den infärgad. Därefter är du redo att använda pennan!
Vill du ha kraftigare vitfärg på texten så väntar du bara tills första lagret färg har torkat, sedan färglägger du bara ett lager till.

Det är alltid svårt att veta hur långt en penna räcker. Allt beror på hur mycket text och hur många lager färg du lägger på.  Eftersom oöppnade pennor håller sig i flera år så brukar vi rekommendera att köpa en extra om man är tveksam. Då slipper man stå med ett halvt målat däck för att pennan har tagit slut.

Däckpenna UNIPAINT är rejäla och gjorda för industribruk och märkning. Blandningen i pennorna är oljebaserad och sammansatt för bästa fäste och tålighet på bland annat gummi. Men hur permanent färgen än är så kommer den tyvärr att skavas bort en del av slitage, väder och vind. Så även där skadar det inte att ha en penna i reserv för att kunna bättra på när man känner för det!

Osäker på vilken penna eller hur många du behöver?
Kontakta våra kunniga medarbetare via chatten eller kundtjänst så hjälper de dig!

Ytterligare information

Typ

Unipaint PX-20, Unipaint PX-30

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …