Ljusramppaket Volvo FH fas 4

15 859kr

Ljusramppaket Volvo FH fas 4 (övre luftintag) med LED Rigid SR2-30″ Combo Pro och specialgjorda unika fästen.

Belysningen tänder upp blixtsnabbt och ger dig en bred, liggande, oval ljusbild på nära och medellångt håll i kombination med en mycket lång ljusstråle. Fästplåtar, anpassade för Volvo FH FAS 4, skruvar och kablage ingår.

Artikelnr: 4600145371 Kategorier: ,

Beskrivning

I ljusramppaket Volvo FH fas 4 (övre luftintag) finns LED Rigid SR2-30″ Combo Pro med specialgjorda unika fästen.

Ljusrampen ingår i den populära SR-serien från Rigid. Belysningen tänder upp blixtsnabbt, har hög ljusstyrka och kombinerar Driving- och Hyperspot-optiken vilket innebär att du får riktigt bra sikt på vägen. Det ger dig en bred, liggande, oval ljusbild på nära och medellångt håll i kombination med en mycket lång ljusstråle. Med de specialframtagna fästena blir montaget dessutom perfekt för din Volvo FH Fas 4.

I monteringssatsen för ljusramppaket Volvo FH fas 4 (övre luftintag) ingår fästplåtar, anpassade för Volvo FH FAS 4. Skruvar och kablage ingår också.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.
Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Ljuskälla

LED

Antal dioder

34 st

Mått

762 x 41 x 76 mm

Effekt

205 W

Spänning

9-36 V

Ljusflöde (teoretiskt)

21 318 lumen

1 Lux vid

617 m

Anslutning

DT

IP-klass

68

Lamphus

Aluminium

Lins

PC

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.