Nordic Lights Antares GO 625 LED Arbetsbelysning

1 239kr

Nordic Lights Antares GO 625 är en världsledande arbetsbelysning med kraftfullt ljus och stark tålighet. Perfekt för dig som arbetar med skogsbruk, jordbruk och entreprenad!

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Nordic Lights Antares GO 625 är en världsledande arbetsbelysning med kraftfull närfältsbelysning och starkt motstånd mot stötar och vibrationer. Den här lampan är med andra ord perfekt för dig som arbetar med skogsbruk, jordbruk och entreprenad! Välj mellan bred eller extra bred ljusbild.

Denna lampa är designad för extrema arbetsförhållanden och klarar långvariga vibrationer och stora temperaturförändringar. Denna lampa behåller sina funktioner från -40 grader till hela +85 grader! Den är även utformad med ett överhettningsskydd, vilket gör att du inte behöver oroa dig om du använder lampan i varma förhållanden. Antares GO 625 klarar även högtryckstvätt.

Antares GO 625 har, förutom en stark konstruktion, en snygg design med sin ovala form och sitt kraftiga lamphus. Den har en högklassig optik och den bästa LED-tekniken på marknaden vilket ger dig ett ljus på 3600 lumen och en effekt på 39 W!

Nordic Lights Antares GO 625 kommer i två olika versioner och ljusbilder. Antingen den breda versionen på 60 grader eller den extra breda versionen på 90 grader. Välj vilken du vill ha i rullisten!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

 

Ytterligare information

Bredd

Bred, Extra bred

Spänning

9-32 V

Ström vid 12V

2,5 A

Ström vid 24V

1,4 A

Effektförbrukning

39 W

Ljusflöde verkligt

3600 lumen

Lamphus

Aluminium

Lins

Polykarbonat

IP-klass

IP68, IP69K

EMC

EMC-godkänd (CISPR25 Klass 5)

Temp.spann

-40°C till +85°C

Brinntid

50 000 timmar

Anslutning

DT

Vikt

800 gram

Mått

118 x 160 x 72 mm

Ljusbild

Flood 60 grader, Wide Flood 90 grader

Färgtemp.

5000 K

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.