Baklampa LC8 AMP

1 239kr1 439kr

Baklampa LC8 AMP är en baklampa från VIGNAL. Välj mellan höger, vänster med skyltljus samt om du vill ha AMP-kontakten på baksidan eller på sidan.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Baklampa LC8 AMP är en baklampa från VIGNAL. Lampan finns som höger- och vänsterposition, samt med AMP-kontakten antingen på baksidan eller på sidan. Vänsterlampan har även en inbyggd skyltbelysning. Välj i rullisten vilken version du vill ha!

Lampor med AMP-kontakt på sidan passar bland annat till Scania R-serien, medan lampor med AMP-kontakten på baksidan passar till bland annat Mercedes och Volkswagen.

Baklampa LC8 AMP fungerar för bak-, stopp-, blinkers-, broms-, back- och sidomarkeringsljus. Den fungerar även som reflex och nummerplåtsbelysning (vänsterversionen).

Mått på lampan är 400 x 160 x 89 mm.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ

Höger, Vänster m. skyltbelysning

AMP-kontakt

På baksida, På sidan

Mått

400 x 160 x 89 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.