BriodLights Trådlösa baklampor med canbus 12-24V

1 559kr

BriodLights trådlösa LED-baklampor med canbus och 30 meters räckvidd. De går enkelt att montera och flytta med magnetiska fästen. Lamporna innehar broms-, blinkers- och positionsljus och drivs med uppladdningsbara batterier på 5V. Passar 7-polig släpvagnskontakt.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

BriodLights trådlösa baklampor med canbus är två LED-lampor med räckvidd på 30 meter. De går enkelt att montera med magnetiska fästen.

Lamporna innehar broms-, blinkers- och positionsljus, och är tack vare canbusenheten kompatibla med moderna bilar. De går enkelt att montera och flytta tack vare sina magnetiska fästen. Med IP65, RoHS och EMC kan du dessutom alltid räkna med enkel och säker användning av BriodLights trådlösa baklampor.

Varje lampa drivs med ett uppladdningsbart batteri på 5V och är anpassad för 7-polig släpvagnskontakt.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ

LED

Temp.spann

-20°C till +50°C

IP-klass

65

Mått

107 x 102 x 67 mm

Spänning

12 V, 24 V

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.