Lazer LED-ramp Linear-6 Elite

3 500kr

Artikelnr: 4600145746 Kategorier: ,

Beskrivning

Lazer Linear-6 Elite är en högklassig LED-ramp för vardagsbruk. Rampen har en snygg, slimmad och aerodynamisk design som innebär att luftflödet kring rampen minimeras. Rampen är dessutom mycket lättmonterad och har fästen som kommer hålla hög kvalitet i många år!

Perfekt för trånga utrymmen

Har du inte så mycket utrymme i till exempel grillen på din bil? Inga problem! Lazer Linear 6 Elite är så nätt att den passar perfekt för montering i trånga utrymmen. Måtten på denna LED-ramp är 220 mm i längd, 40 mm i höjd och 62 mm i djup. När det kommer till extraljusets ljusprestation kommer du inte bli besviken. På rampen finns dubbla rader med 3W LED-dioder av hög kvalitet, vilket ger dig ett magnifikt ljus på vägarna. Linsen som skyddar dioderna är dessutom ytbehandlade för att snö och smuts inte ska fastna på linsen. Allt för att ljusflödet aldrig ska svika dig i mörkret!

Kraftfullt och E-märkt ljusflöde

Välj själv om du vill montera Lazer Linear-6 Elite i fronten på din bil, på taket, eller varför inte på din fyrhjuling eller cross! Rampen är gjord av lätt aluminium och väger därför mycket lite, endast 459 gram. Rampen är E-märkt, du behöver därför inte oroa dig för om ljuset är lagligt eller inte. Det är bara att montera och köra!

Denna LED-ramps ljusbild är heltäckande kombinationsljus, vilket innebär att du får ett kraftfullt ljus i mitten men samtidigt rikligt med ströljus åt sidorna! Rampen kan med andra ord bli användbar både på vägarna som vid till exempel motorsport.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ

LED

Lins

Polykarbonat

Lamphus

Svart aluminium

Ljusflöde (teoretiskt)

4050 lumen

IP-klass

IP67

Spänning

9-32 V

Brinntid

50 000 timmar

Vikt

459 gram

Mått

220 x 40 x 62 mm

E-märkning

Ja

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.