Pollux9+ Drive LED Extraljus 120W med Gult / Vitt Positionsljus (E-märkt) fjärr

2 195kr

Pollux9+ Drive från Ledson är framtagen för marknaden och utrustad med valbart gul-orange eller xenonvitt positionsljus.
E-märkt.
Denna lampa är av modellen Driving Beam vilket ger en större bredd i ljuset.

Artikelnr: 4600144614 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Pollux9+ Drive från Ledson är framtagen för marknaden och är därför utrustad med valbart gul-orange eller xenonvitt positionsljus.
Lampmodellen finns även i två olika versioner, med Fjärr och med Pencil-ljusbild (Driving Beam och Spot Beam-ljusbild). Denna lampa är av modellen Driving Beam vilket ger en större bredd i ljuset. Pollux9+ Drive är E-märkt och utrustad med TIR-reflektor för ett minimalt ljusspill.

Lampan har 24 månaders garanti!

Varumärke:

Bildresultat för ledson logo

Det här är skillnaden på lamporna

Halogen – Halogenlampor har snabb upptändningstid men drar däremot mycket ström, utvecklar mycket värme och har därmed kortare livslängd. Är billigare i inköp.
Xenonlampor –  Dessa lampor har relativt lång livslängd, ger ett vitare sken, är ljusstarka och väldigt effektiva. Däremot har de en långsammare upptändningstid och det kan dröja några sekunder innan de uppnått maximal ljusstyrka. Xenon har även högre strömförbrukning vid uppstart.
LED – Lysdioder har blixtsnabb upptändningstid, vitt sken, drar lite ström och lamporna behöver aldrig bytas. Elektroniken är oftast ingjuten vilket gör att lamporna dessutom blir otroligt stöttåliga. Passar ofta multivolt 9-32 V.

Det är alltid svårt att säga vilket extraljus som är bäst. Det beror helt på vad du har för behov och vart du ska använda dem. Xenon kan till exempel vara onödigt om man oftast kör vid trafikerade vägar och behöver blända av och på hela tiden, eftersom xenon har en längre upptändningstid. Då kan LED vara ett bättre alternativ då de tänds ögonblickligen.

Är du osäker på vilka extraljus som passar bäst för ditt behov?
Tveka inte att kontakta vår kunniga personal via chatten eller kundtjänst!
Vi hjälper dig gärna så du får rätt belysning som du kommer bli nöjd med!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.