AMBASSADOR LIMITED EDITION 9 LED

5 050kr

AMBASSADOR LIMITED EDITION med gul lins ger dig ett extraljus i hög kvalité och gedigen research bakom konstruktionen. Två ramar med olika färger medföljer!

Artikelnr: 4600145672 Kategori:

Beskrivning

AMBASSADOR LIMITED EDITION, med gul lins och två färger på ramen!

Med hög efterfrågan efter lanseringen av originalet AMBASSADOR 9″ LED, skapade Strands en begränsad upplaga av Ambassador. Denna har gul lins och två olika färger på ramen! Båda färgerna ingår i ditt köp, du kan därför prova dig fram och se vilken ram som passar bäst till just ditt fordon!

Strands Ambassador 9" LIMITED1

AMBASSADOR LIMITED EDITION är ett extremt kraftfullt ljus utvecklat för dig där ute som är extra kräsen när det kommer till ljus! Lampan är designad i Sverige och tillverkad i Europa. Detta säkerställer en kvalité och ljusbild som klarar de extrema förhållandena här i Norden. Ljuset är dessutom, med sitt starka aluminiumhus och lins av anti-scratchbehandlad polykarbonat, extremt tåligt mot vägsalt och annan yttre slitningspåverkan. Lampans baksida är tillverkat i Nitto Denko vilket är ett material som andas. Detta innebär att fukt enkelt kan transporteras ut ur lampan.

De högintensiva LED-chippen från Edison resulterar i ett otroligt ljus som skapar 1 lux vid 643 meter! Men förutom allt som gör detta ljus till starkt, tåligt och effektivt, kan du dessutom anpassa utseendet på det, inte bara med de två ramfärgerna. AMBASSADOR har dubbla positionsljus i form av “angel eyes” vilket innebär att du kan välja själv mellan vitt eller oranget ljus!

Strands Ambassador 9" LIMITED3

AMBASSADOR LIMITED EDITION ger dig ett extraljus i hög kvalité med smarta materialval och gedigen research bakom konstruktionen. Är du ute efter ett högpresterande och prisvärt extraljus? Då är detta perfekt för dig!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Ljuskälla

LED

Typ

LED Edison

Antal dioder

8 st

Spänning

10-32 V

1 Lux vid

643 m

Ljusflöde (teoretiskt)

5535 lumen

Ljusflöde verkligt

3879 lumen

Färgtemp.

4300 K

Kabellängd-m

3 m

Lamphus

Aluminium

Lins

Polykarbonat

Mått

132 x 245 mm

E-märkning

Nej

EMC

ECE, R10

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.