SEEKER Quantum 120W Combo

3 145kr

SEEKER Quantum 120W är ett nytt ljus från Seeker med mycket hög kvalitet och prestanda! Lampan består av åtta kraftfulla lysdioder och ger en räckvidd på 780 meter med 1 lux. Välj själv mellan orange eller vitt parkeringsljus.

Artikelnr: 4600145395 Kategorier: ,

Beskrivning

SEEKER Quantum 120W är ett nytt ljus från Seeker med mycket hög kvalitet och prestanda! Det passar både dig som professionell förare men även alla amatörbilister där ute. Detta extraljus är till för dig som vill ha det allra bästa när du är ute och kör på mörka vägar och skogar.

Detta extraljus är ett av marknadens mest prisvärda premiumbelysningar och erbjuder en prestanda i världsklass. SEEKER Quantum 120W har hög kvalitet och klarar sig i extrema arbetsmiljöer med varierande temperaturer och klarar utan problem högtryckstvätt. Lampan består av åtta kraftfulla lysdioder vilket ger dig en effektiv och bred belysning. Med sin TIR-optik ger den dig en räckvidd på 780 meter med 1 lux och därmed god sikt på vägen och väggrenen.

Du kan själv välja om du vill ha orange eller vitt parkeringsljus; vad du än tycker är snyggast och passar bäst till din bil och de aktuella väderförhållandena. Det går också att koppla in ljuset utan parkeringsljuset om man hellre vill köra utan det.

Ljuset fästs smidigt på ditt nummerplåtsfäste eller i frontbågen, det finns även förberedda hål för toppstag.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.
Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Effekt

120 W

Spänning

10-32 V

Ström vid 12V

8,3 A

1 Lux vid

780 m

Ljusflöde (teoretiskt)

12000 lumen

Ljusbild

Kombo

Lamphus

Aluminium

Färgtemp.

6000 K

Mått

226 x 229 x 82 mm

Lins

Polykarbonat

Anslutning

DT

Kabellängd-m

2,2 m

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.