STEDI Type-X PRO LED Extraljus

5 089kr

STEDI Type-X PRO LED är ett kraftfullt och tåligt extraljus med en kastlängd på 1,15 kilometer, utrustad med 37 stycken Oslon High-Flux-dioder vilka har den högsta lumentätheten av någon annan jämförbar LED på marknaden.

STEDI Type X Pro Nissan Navara NP300 LED Spot Lights

Artikelnr: 4600145381 Kategori:

Beskrivning

LÅNG KASTLÄNGD
STEDI Type-X PRO LED Extraljus har en häpnadsväckande kastlängd tillsammans med en bred stråle som ger dig riktigt bra sikt på vägen! Dessutom kan du göra dina extraljus mer personliga genom att välja vilken färg du vill ha på den yttre sarg-ringen. I din beställning följer det med orangea och grå färgringarna, och skulle du vilja ha dina extraljus helt svarta så skippar du helt enkelt färgringarna och behåller sedan extraljusen som de är.

STEDI Type X LED Spot Lights Night Shot

ROBUST FÄSTSYSTEM
Fästsystemet på STEDI Type-X PRO består av 10 mm pressgjuten aluminium och är förstärkta för att säkerställa att inga vibrationer eller slitningar förekommer. Fästena är konstruerade för att motstå långvariga och extrema påfrestningar om och om igen.

STEDI Type X Pro Orange Ring

OKROSSBAR LINS
Den optiska linsen består av okrossbar polycarbonat vilket gör den i princip oförstörbar. Dessutom är linsen utrustad med en UV-stabilisator som säkerställer att linsen tål användning över lång tid och som minimerar fula missfärgningar och UV-nedbrytning.

SMART LJUSFÖRDELNING
STEDI Type-X PRO har inbyggda reflektorer för en ljusbredd som ger bättre ljusfördelning i vägkanten. Extraljuset är utrustad med 37 stycken Oslon High-Flux-dioder, vilka har den högsta lumentätheten av någon annan jämförbar LED på marknaden.

STEDI Type X Pro LED Driving Spot Lights 8.5 Inch

Extraljuset har CE- och RoHs-godkännande.

I din beställning ingår:

  • 1 x STEDI TYPE-X PRO LED-extraljus
  • STEDI Svart skydd
  • Grå färgring
  • Orangea färgring
  • Rostfria muttrar och bultar
  • Anslutningsanvisningar

Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.
Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ

LED: 37 x Oslon High-Flux LED

Effektförbrukning

137W

Lins

Okrossbar polycarbonat

Färgtemp.

5700 K

Lamphus

Aluminium

Ljusflöde (teoretiskt)

15870 lumen

Ampere

10,4A @ 13,2V

Brinntid

50 000 timmar

Ljusbild

6 x bred, 31 x smal

IP-klass

IP68

Temp.spann

-40°C till +60°C

Vikt

3425 g

1 Lux vid

1155 m

Mått

215 x 76 x 234 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.