AMBASSADOR 9″ LED

4 566,25kr

AMBASSADOR 9″ LED ger dig ett extraljus i hög kvalité med smarta materialval och gedigen research bakom konstruktionen. Är du ute efter ett högpresterande och prisvärt extraljus? Då är detta perfekt för dig!

Artikelnr: 4600145669 Kategori:

Beskrivning

AMBASSADOR 9″ LED – extraljuset som får dig att glänsa!

Detta extraljus från Strands är ett extremt kraftfullt ljus utvecklat för dig där ute som är extra kräsen när det kommer till ljus! Lampan är designad i Sverige och tillverkad i Europa vilket säkerställer en kvalité och ljusbild som klarar de extrema förhållandena här i Norden. Ljuset är dessutom, med sitt starka aluminiumhus och lins av anti-scratchbehandlad polykarbonat, extremt tåligt mot vägsalt och annan yttre slitningspåverkan. Lampans baksida är tillverkat i Nitto Denko vilket är ett material som andas. Detta innebär att fukt enkelt kan transporteras ut ur lampan.

De högintensiva LED-chippen från Edison resulterar i ett ljus som sträcker sig över 1 kilometer. LED-dioderna samarbetar med reflektorn på ett sätt som skapar en helt otrolig ljusbild på 1 LUX vid 1007 meter.

Förutom allt som gör dessa ljus till starka, tåliga och effektiva, kan du dessutom anpassa utseendet på dem. AMBASSADOR 9″ LED har dubbla positionsljus i form av “angel eyes” vilket innebär att du kan välja själv mellan vitt eller oranget ljus! Du kan se hur dessa ser ut på bilderna.

AMBASSADOR 9″ LED ger dig ett extraljus i hög kvalité med smarta materialval och gedigen research bakom konstruktionen. Är du ute efter ett högpresterande och prisvärt extraljus? Då är detta perfekt för dig!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Ljuskälla

LED

Typ

LED Edison

Antal dioder

8 st

Spänning

10-32 V

1 Lux vid

1007 m

Ljusflöde (teoretiskt)

5535 lumen

Ljusflöde verkligt

4040 lumen

Färgtemp.

6250 K

Kabellängd-m

3 m

Lamphus

Aluminium

Lins

Polykarbonat

Mått

132 x 245 mm

E-märkning

Nej

EMC

ECE, R10

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.