LEDSON Sarox9+ LED Extraljus 120W

2 195kr

LEDSON Sarox9+, ett kraftfullt och mycket hållbart extraljus i LED som låter dig välja mellan xenonvitt eller gul/orange positionsljus! Ljuset levererar 1 lux vid 469 meter och 10 200 faktiska lumen.

Artikelnr: 4600145657 Kategorier: ,

Beskrivning

LEDSON Sarox9+ är ett kraftfullt och hållbart extraljus i LED som likt de övriga extraljusen i +serien låter dig välja mellan xenonvitt eller gul/orange positionsljus!

Rejält ljus och hållbarhet

Detta extraljus levererar 1 lux ljusstyrka vid 469 meter och mäter upp till 10 200 faktiska lumen! Det har dessutom ett rejält skydd mot vårt nordiska klimat med sitt membran för automatisk tryckutjämning, elektronisk värmehantering, kylfläns i aluminium och fäste i rostfritt stål! IP68/IP69K-klassat och märkt med ECEr112/R10/R7.

Kombinerad ljusbild

LEDSON Sarox9+ är ett ljus att lita på när du ska ut och köra i mörkret. Inte nog med att ljuset är av stilren och snygg design har det även en imponerande insida. Ljusbilden är så kallad kombinerad, vilket innebär att det är en blandning mellan fjärrljus och flodljus. Ljusets dioder reflekterar ljus både framåt och åt sidorna, vilket gör detta extraljus optimalt om du vill ha ljus nära fordonet men samtidigt en lång kastlängd för att se långt på vägen framför dig.

Skydda ditt ljus med stenskottsskydd

Som tidigare nämnts är LEDSON Sarox9+ en hållbar och kraftfull lampa, och är därmed givetvis utrustad med en stryktålig lins av polykarbonat. Men är du en person som vill vara extra rädd om dina saker kan du köpa till stenskottsskydd till dina extraljus! Dessa hittar du här. Ett billigt och enkelt sätt att öka livslängden på dina extraljus ännu lite längre!

Detta ingår i din beställning:

  • Ledson Sarox9+ LED-extraljus 9″
  • Fäste, bultar och skruvar för att fästa extraljuset med antingen en eller två fästpunkter
  • DT-kontakt (4-polig) komplettera med DT-reläkablage
  • Installationsanvisningar

Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Effekt

120 W

IP-klass

IP68, IP69K

Anslutning

DT

Ström vid 12V

8,1 A

Ström vid 24V

4,4 A

Spänning

9-36 V

Vikt

1,8 kg

Lins

Polykarbonat

Färgtemp.

5700 K

Ljusflöde (teoretiskt)

12000 lumen

Ljusflöde verkligt

10200 lumen

1 Lux vid

469 m

Ljusbild

Combo

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.