LEDSON Sarox7+ LED Extraljus 60W

1 795kr

LEDSON Sarox7+ är den mindre versionen av Sarox9+. Perfekt för det lite mindre fordonet eller om du helt enkelt gillar looken av ett nättare extraljus!

Artikelnr: 4600145677 Kategorier: ,

Beskrivning

LEDSON Sarox7+ är den mindre versionen av Sarox9+ (läs mer och köp Sarox9+ här!). Perfekt för det lite mindre fordonet eller om du helt enkelt gillar looken av ett nättare extraljus.

Likt sin storebror har LEDSON Sarox7+ fyra stycken starka LED som positionsljus. Dessa ger dig dessutom möjligheten att välja mellan gul-orange eller xenonvitt sken, detta kan du se på bilderna ovan! Men förutom sin otroliga design imponerar dessa extraljus också med sin kvalitét och effekt. Sarox7+ ger dig 1 lux vid 406 meter och 4800 faktiska lumen.

Extraljuset är tillverkat för att orka med vårt kalla, hårda, nordiska klimat och är IP68/IP69K-klassat och E-märkt med ECE R112/R10/R7. Förutom detta har ljuset membran för automatisk tryckutjämning, elektronisk värmehantering för optimal LED-prestanda, kylfläns i aluminium och Ledson-fäste i rostfritt stål.

Kombinerad ljusbild

LEDSON Sarox7+ har en combo beam-ljusbild vilket innebär att den är en blandning av fjärrljus och flodljus. Detta ljus ger dig alltså en ljusbild som lyser upp nära fordonet för de mindre vägarna, men som samtidigt lyser upp på riktigt bra avstånd framåt vid raksträckorna.

I ditt köp medföljer:

  • Ledson Sarox7+ LED-extraljus 7″
  • Fäste, bultar och skruvar för att fästa extraljuset med antingen en eller två fästpunkter
  • DT-kontakt (4-polig)
  • Installationsanvisningar

Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ av ljusbild

Combo beam

1 Lux vid

406 meter

Ljusflöde (teoretiskt)

6000

Ljusflöde verkligt

4800

Färgtemp.

5700 K

Lins

Polykarbonat

IP-klass

IP68, IP69K

Effekt

60 W

Anslutning

DT

Spänning

9-36 V

Ström vid 12V

4 A

Ström vid 24V

2 A

Mått

180 x 180 x 68 mm

Vikt

1,15 kg

Kabellängd-m

42 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.