NBB Alpha Pro 225 Extraljus Med Kromring Xenon 12v Fjärr

4 239kr

NBB Alpha Pro 225 Kromring Fjärr – ett robust och snyggt ljus med exceptionellt ljusflöde i ljusbilden fjärr!

Artikelnr: 10335 Kategori:

Beskrivning

NBB Alpha Pro 225 Kromring Fjärr är ett klassiskt Xenon-extraljus med snygg kromring!

Detta extraljus står för marknadens bästa ljus och är svårt att jämföra med andra extraljus i samma kategori. Ljuset är mycket tåligt mot vibrationer och annan slitning som sker när du är ute och kör på vägarna. Ett riktigt bra ljus för ett riktigt bra pris!

NBB Alpha Pro 225 Kromring Fjärr har en modern design med sin utstickande dekorring i kromfärg. Kromringen är saltspraytestad enligt ISO 9227 i 240 timmar, linsen är gjord av härdat glas och lamphuset är gjort av aluminium. NBB Alpha Pro kan därför garantera dig en mycket bra kvalitet och hållbarhet.

Detta extraljus med fjärrljus ger dig en exceptionell ljusbild som gör att du snabbt kan upptäcka faror långt fram på vägarna. Förutom den snygga looken ger alltså detta ljus dig en ökad säkerhet när du kör i mörker.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Diameter

225 mm

IP-klass

IP54

Spänning

12 V

Lamptyp

Xenon

Effekt

35 W

Sockel

D1S

Lamphus

Aluminium

Lins

Härdat glas

Ljusbild

Fjärr

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.