Lazer LED-ramp ST4 Evolution

3 250kr

LAZER ST4 Evolution är en kompakt LED-ramp med lång och bred ljusbild. Perfekt till allt från din personbil till din fyrhjuling! Endast 7,5 i referenstal på E-märkningen.

Artikelnr: 4600145709 Kategori:

Beskrivning

Lazer ST4 Evolution är en kompakt LED-ramp med lång och bred ljusbild. Perfekt till allt från din personbil till din fyrhjuling!

Det som gör denna lampa och serien den tillhör unik, är det låga referensnumret på 7,5. Detta innebär att du får en mycket effektiv och stark lampa men behöver inte oroa dig för att överstiga det godkända referensvärdet på 100.

Lazer ST4 Evolution är tillverkad i Storbritannien och har en otrolig kvalitet, vilket innebär att den tål vårt nordiska klimat med enkelhet! LED-rampen har dessutom en kombinerad ljusbild vilket genererar en kastlängd på 555 meter och en rejäl bredd.

Lazer ST4 har med andra ord allt du behöver för att få god sikt på vägarna!

Detta ingår i ditt köp:

  • Lazer ST4 Evoluton x1
  • Fäste för centermontering
  • Superseal han-kontakt med avtagbara kablar.

Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Spänning

10-32 V

Ljusflöde verkligt

4136 lumen

Ljusbild

Drive

1 Lux vid

555 meter

Antal dioder

4 st

Effekt

47 W

Brinntid

50 000 timmar

Vikt

670 gram

Mått

204 x 64 x 68 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.