X-Vision 21″ D-MAXX 180W, DT, DV

3 500kr

X-Vision D-MAXX är en kraftfull ljusramp gjord för extrema väder och arbetsförhållanden. Den ger dig ett mycket kraftfullt ljus på hela 15 120 lumen! 💡

Artikelnr: 4600145766 Kategori:

Beskrivning

X-Vision D-MAXX är en kraftfull ljusramp utrustad med noggrant utvalda komponenter. X-Vision är kända för sin branscherfarenhet och goda byggkvalitet. Denna lampa kan därför garantera att du får det bästa när det kommer till lysdioder, kretskort och optik! Lampan är gjord för extrema väder och arbetsförhållanden. Du behöver därför inte oroa dig för vibrationer, temperaturförändringar eller att bara spola av lampan med högtryckstvätten.

Trots X-Vision D-MAXX smidiga design på endast 527 millimeters längd ger den ändå ett mycket kraftfullt ljus på hela 15 120 lumen! Detta tack vare sina Osram P8-dioder. Rampen avger ett kombinationsljus vilket ger en god bredd och fantastisk räckvidd med minimalt spilljus. Den lämpar sig därmed för både raksträckor och slingriga skogsvägar. D-MAXX har en imponerande räckvidd på hela 552 meter vid 1 lux!

På grund av sin nätta storlek är denna ljusramp också perfekt att montera vid din registreringsskylt utan speciella tillbehör. I din beställning medföljer fäste för både topp, botten och gavelsidor vilket gör att rampen går att montera på många olika sätt.

Kvaliteten och effekten av denna ljusramp i jämförelse med sitt pris gör den till en av marknadens mest prisvärda ljusramper. X-Vision erbjuder dessutom en garanti på 5 år, och samtliga lampor från X-Vision uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning.

X-Vision D-MAXX är IP68-klassad.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Spänning

10-32 V

Ljusflöde (teoretiskt)

15 120 lumen

Ljusflöde verkligt

9 859 lumen

Effekt

180 W

Antal dioder

36 st

Lamphus

Aluminium

Lins

Polykarbonat

Kabellängd-m

2,2 m

Färgtemp.

5000 K

IP-klass

IP67

E-märkning

Ja

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.