VW Caddy 2015+ Ledrampkit (2x Lazer Linear 6 Elite)

8 500kr

Lazer Ledrampkit VW Caddy 2015+ är ett paket med två stycken Linear 6 Elite ljusramper för din Volkswagen Caddy 2016+.

Artikelnr: 4600145801 Kategori:

Beskrivning

Lazer Ledrampkit VW Caddy 2015+ är ett paket med två stycken Linear 6 Elite ljusramper för din Volkswagen Caddy 2016+. I paketet ingår också alla komponenter för att lamporna ska sitta som en smäck på din Volkswagen.

Enkel och snabb montering!

Monteringen är enkel och snabb och gör så att extraljusen smälter in helt perfekt i originalgrillen på bilen. Fästena till extraljusen är dessutom av mycket hög kvalitet i ASA-material, vilket är ett material känt för exceptionell styrka och UV-stabilitet. Du behöver alltså inte oroa dig för att din installation ska slitas, den kommer förbli i gott skick år efter år!

I ditt paket finns:

– Linear 6 Elite x 2
– Fästen samt tillhörande fästelement x 4
– Skärguide
– Kopplingssats
– Monteringsanvisning

Robust ljus med rejäl räckvidd och bredd

Lazer Ledrampkit VW Caddy 2015+ ger dig en lång och bred ljusbild och ljusramperna är perfekta för montering i täta och trånga utrymmen. Detta tack vare den aerodynamiska designen med 220 mm i längd och 40 mm i höjd på varje ramp. Designen gör också att luftflödet kring ramperna påverkas minimalt.

Lazer Linear är utrustad med en kantlös oförstörbar lins i polykarbonat. Linsen är dessutom ytbehandlad för att motstå uppbyggnaden av is, snö och smuts vilket i annat fall kan påverka ljusets räckvidd. Ljusrampens fästen är gjorda av rostfritt material.

 


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.