Lazer Ledrampkit VW Transporter T6 2016+ Highline/Trendline

7 625kr11 125kr

Lazer Ledrampkit till din VW Transporter T6 2016+ med Highline/Trendline-front. Välj mellan ramperna Lazer Triple-R 750 eller Lazer ST4 Evolution ⚡.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Lazer Ledrampkit till din VW Transporter T6 årmodell 2016 eller senare, med Highline/Trendline-front.

Du kan välja två olika ledramp-uppsättningar, antingen två Lazer Triple-R 750 eller två Lazer ST4 Evolution. Dessa lampor inklusive alla inkluderade komponenter är skräddarsydda för att passa din Volkswagen Transporter T6 2016+.

Monteringen av dessa Lazer Ledrampkit är mycket enkel och görs snabbt med resultat som är både säkert och robust. Dessutom smälter lamporna perfekt in i grillen och ger därför ett mycket snyggt intryck. Fästena till ljusramperna är tillverkade av ASA-material, kända för sin utmärkta styrka och UV-stabilitet, och är helt väder- och kemikaliebeständiga. Detta för att säkerställa att installationen fortsätter att vara i perfekt skick år efter år. Båda lampmodellerna är IP67-märkta och är därmed helt vattentäta.

I ditt köp ingår två Triple-R 750 Elite eller två ST4 Evolution, fyra fästen och tillhörande fästelement, skärguide, kopplingssats och monteringsanvisningar.

LAZER ST4 Evolution

En kompakt LED-ramp med drive-ljusbild, vilket innebär ett långt och brett ljus. Perfekt optimerat för lägre hastigheter och en “allround”-synlighet. Ljuset mäter 393 meter vid 1 lux, 4 136 faktiska lumen, och har 4 dioder på 11W.

Lazer ST4

Triple-R 750 Elite

En nätt LED-ramp med spot-ljusbild, vilket innebär en avlägsen, smal och jämn ljusspridning. Perfekt för de längre vägarna. Ljuset mäter 231 meter vid 1 lux, 1 267 faktiska lumen och har 4 dioder på 11W.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ

Triple-R 750 Elite, ST4 Evolution

Biltillverkare

VW

Bilmodell

Transporter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.