STEDI Type-X PRO LED Extraljus 2-pack

9 695kr

STEDI Type-X PRO LED-extraljus är konstruerade för att besegra mörkret. En välformad och bred spotstråle som är uppmätt till 13310 lumen och svindlande 1 lux vid 838m. Lamporna är utrustade med 40 x OSRAM® OSLON®-LED-dioder, valda för sitt höga ljusflöde och sina perfekt matchande optiska egenskaper. Dessa extraljus ger ett snyggt ljus med sin 5700K färgtemperatur i “crystal white”.

Artikelnr: 4600145094 Kategorier: ,

Beskrivning

STEDI Type-X PRO LED-extraljus är konstruerade för att besegra mörkret. En välformad spotstråle som inte är alltför smal och som är uppmätt till 13310 lumen och svindlande 1 lux vid 838m. Den breda strålen från ljusen sprider sig så långt som 55m och ger dig därför en mycket bättre sikt åt sidorna. Tack vare detta har du en större möjlighet att upptäcka potentiella faror längs vägarna. Lamporna är utrustade med 40 x OSRAM® OSLON®-LED-dioder, valda för sitt höga ljusflöde och sina perfekt matchande optiska egenskaper.

Dessa extraljus är förutom sin effektiva och starka ljusstyrka utrustade med 4 mm tjock rostfritt U-fäste och har gjutna lamphus med överlägsen styrka och korrosionsbeständighet. Sedan har de en 3 mm tjock GE Lexan-lins med hård beläggning vilket gör den praktiskt taget okrossbar och mycket reptålig. Lamporna håller ute damm och partiklar och är vattentäta upp till 3 meters djup!

STEDI Type-X PRO LED är också lackade med UV- och nötningsbeständigt pulverlack och ger ett snyggt ljus med sin 5700K färgtemperatur i “crystal white”. Den fina nyansen i lyktorna ger med andra ord en fantastisk klarhet och definition. Pure-Drive-kretskortet i lamporna tillåter dessutom 97% av ingångseffekten att gå direkt till lysdioderna.

Godkännande: CE, RoHs.

I din beställning ingår:

  • Två stycken 8,5 tums STEDI TYPE-X LED-extraljus
  • Klara stenskottsskydd
  • Svarta stenskottsskydd
  • 1 x Easy Fit High Beam Reläkabelsats med DT2-kontakter, 60A relä, säkring och strömbrytare, H4 & HB3 adapter till helljus.
  • Rostfria muttrar och bultar
  • Gummidämpare
  • Anslutningsanvisningar

Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.
Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ

40 x OSRAM (Oslon)

Spänning

12-24 V

Lins

Okrossbar polycarbonat

Ljusflöde (teoretiskt)

Lumen 13310 (Par)

Färgtemp.

5700 K

Ampere

7,9A @ 13,2V

Lamphus

Aluminium

Brinntid

50 000 timmar

Ljusbild

Fjärr

IP-klass

68A

Temp.spann

-40°C till +60°C

Vikt

3425 g

1 Lux vid

838m

Mått

215 x 95 x 238 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.