Blixtljusramp LED Cruise light – Leptos

16 093,75kr24 437,50kr

Blixtljusramp LED Cruise light – Leptos TA2, DV. Med cruise light-funktion som gör att du kan få hela rampen att lysa konstant, likt ett stort positionsljus. Mycket eftertraktat på marknaden!

Finns i längderna 1114, 1275, 1468 och 1823 mm. Class 2-godkänd och 3 års garanti!

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Blixtljusramp LED Cruise Light – Leptos TA2 DV, från det italienska märket Intav. Dessa blixtljusramper är en av våra mest eftertraktade modeller tack vare sin cruise light/steady burn-funktion.

För att aktivera cruise light-funktionen och därmed få ett konstant sken, medföljer en extra kabel. Ljuset är ett svagt orange ljus som lyser konstant och därmed liknar ett stort positionsljus. En väldigt eftertraktad funktion för yrkesförare runt om i landet och Norden!

Blixtljusramp LED med cruise light har transparenta kåpor med sken i orange färg och har utrymmen för att extrautrusta med alley lights (ljus) på båda sidor. Eftersom att ljusrampen är i LED så passar den både 12v och 24v DC. Ramperna får du levererade med tre meter lång kabel. Klass 2-godkända!

Likt många andra ramper är dessa nätta och stilrena i design och du kan välja mellan fyra olika längder; 1114, 1275, 1468 och 1823 mm. CC-mått för montering är 100 mm på de båda ramperna och de är endast 50 mm höga!

ECE REG65 och 3 års garanti!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Typ

Leptos – 1823 mm, Leptos – 1275 mm, Leptos – 1114 mm, Leptos – 1468 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.