DEFA Batteriladdare MultiCharger 1205R

2 415kr

DEFA Batteriladdare MultiCharger 1205R, en modern laddare som förlänger ditt batteris livslängd med modern batteriteknik! Kompakt design och anpassningsbara kablar.

Artikelnr: 4600145440 Kategori:

Beskrivning

DEFA Batteriladdare MultiCharger 1205R är en kompakt underhållsladdare som förlänger ditt batteris livslängd genom modern batteriteknik!

Denna moderna laddare har en säker användning. Den använder en skonsam laddningsteknik och kan därmed vara kontinuerligt inkopplad. Laddarens spänning är även temperaturkompenserad. Ljudindikering visar dig när laddning pågår, när batteriet är fulladdat och när eventuella fel skulle uppstå.

Med DEFA Batteriladdare MultiCharger 1205R:s anpassningsbara kablar och kompakta design är den enkel att installera och smidig att använda i dina lokaler. Denna laddare är även tålig mot yttre påfrestningar och klarar temperaturer från -40 till +40 grader celsius!

Laddaren har strömförgrening till motor och kupévärmare samt inbyggt relä för till- och frånkoppling av dessa. Stänkvattenskyddad enligt IP65!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Mått

95 x 71 x 38 mm

Vikt

369 gram

Temp.spann

-40°C till +40°C

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.