Släpvagn Adapter till LED “Canbus Decoder” 13-13 polig

639kr

Släpvagn Adapter “Canbus Decoder” förebygger felmeddelanden som kan uppstå om din bil är utrustad med Canbus ljusövervakning som reagerar på att släpet har LED-lampor monterade.

Artikelnr: 4600145716 Kategori:

Beskrivning

Har du problem med felmeddelanden när du kopplar släpvagn på din personbil? Vi har lösningen! Med Släpvagn Adapter “Canbus Decoder” förebyggs felmeddelanden som kan uppstå om bilen är utrustad med Canbus ljusövervakning som reagerar på att släpet har LED-lampor monterade.

Dessa problem uppstår oftast på nyare bilar från 1999 och framåt. Problematiken ligger i att LED-lampor drar så mycket mindre ström att bilens Canbus-system kan uppfatta det som att lampan är trasig. Adaptern har en inbyggd strömbegränsning för att skydda LED-lampan, den arbetar dessutom utan viloström och tömmer därmed inte bilens batteri.

Adaptern monterar du enkelt mellan ditt fordon och din släpvagn eller husvagn!

Endast avsedd för personbilar (12 V).


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Spänning

12 V

Tillverkare

Ledson

Levereras

Styck

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.