Ljusramppaket Scania S

20 359kr

LED extraljusramp E2 Combo Pro är ett kraftfullt extraljus och ledramp med snabb upptändning och mycket hög ljusstyrka, något som gör denna ramp till ett extremt effektivt led extraljus. E-serien är Rigid Industries mest kraftfulla rampserie och innehåller Specter-optik och/eller Hyperspot-optik. Med den 45-gradiga Specter-optiken skapar denna ramp en oöverträffad ljusbredd vid körning medan Hyperspot-optiken ger en smal 5-gradig ljuskägla som ökar räckvidden. Dessa Combo-modeller kombinerar båda teknologier vilket skapar en bredare kägla samtidigt som längden är liknande som hos vanliga E. Ramperna har dessutom ett nästintill oförstörbart yttre hölje samt en okrossbar polykarbonatlins. I monteringssatsen medföljer fästplåtar, anpassade för denna ljusramp för Scania S, skruvar och kablage.

Artikelnr: 4600145356 Kategorier: ,

Beskrivning

Ljusramppaket Scania S.
Här har du en extraljusramp E2 Combo Pro som är ett kraftfullt extraljus och ledramp med snabb upptändning och mycket hög ljusstyrka. Något som gör denna ramp till ett extremt effektivt led extraljus.
E-serien är Rigid Industries mest kraftfulla rampserie och innehåller Specter-optik och/eller Hyperspot-optik. Med den 45-gradiga Specter-optiken skapar denna ramp en oöverträffad ljusbredd vid körning medan Hyperspot-optiken ger en smal 5-gradig ljuskägla som ökar räckvidden.
Dessa Combo-modeller kombinerar båda teknologier vilket skapar en bredare kägla samtidigt som längden är liknande som hos vanliga E. Ramperna har dessutom ett nästintill oförstörbart yttre hölje samt en okrossbar polykarbonatlins. I monteringssatsen medföljer fästplåtar, anpassade för denna ljusramp för Scania S, skruvar och kablage.

Lamptyp LED
Dioder 68 st
BxHxD 837x82x95 mm
Volt 9-36 V
Watt 470 W
Ljusstyrka teoretisk 37060 lumen
1 Lux vid 770 m
Anslutning DT
IP-klass 68
Lamphus Aluminium
Lins PC

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.