Poppy Doftgran

32kr

Poppy Doftgran är uppföljare till den populära Grace Mate Poppy!
Perfekt för dig som vill ha en fräsch och behaglig doft i ditt fordon.
Finns i elva olika dofter.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Poppy Doftgran, eller doftfigur, är uppföljare till den populära Grace Mate Poppy! Perfekt för dig som vill ha en fräsch och behaglig doft i ditt fordon, de finns dessutom i massor av olika varianter! Välj mellan dofter som fräsch citrus, gran eller somrig hibiscus.

Du hänger enkelt upp doftgranen i din backspegel och väljer sedan själv hur starkt du vill att den ska dofta. Tack vare förpackningens enkla utformning är det bara att dra ut figuren utefter hur stark doft du vill ha. Ju mer du drar ut figuren desto mer kommer det att dofta. Därefter är det bara att njuta av din nya Poppy Doftgran!

Får du inte nog av doft och interiör till ditt fordon, eller letar du efter en kul present att ge bort till en vän? Se till att kika på våra andra produkter i kategorin doft och interiör! De hittar du här!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.
Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Doft

Cattleya, Cherry, Citrus, Fresia, Gardenia, Gran, Hibiscus, Jasmin, Jordgubb, Lavendel, Vanilj

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.