Rea!

ABL SHD 3000 LED FLA DT

Det ursprungliga priset var: 3 595kr.Det nuvarande priset är: 1 939kr.

ABL SHD 3000 – en stor favorit hos oss på 24V!

Artikelnr: 10301 Kategori:

Beskrivning

ABL SHD 3000 är en mycket tålig arbetslampa och är därmed utmärkt för användning i extrema väderförhållanden och hårda arbetsmiljöer. En stor favorit inom arbetsljus hos oss på 24V!

Europa-testad med otroligt temperaturspann

Lampans ljusbild är bred och asymmetrisk vilket innebär att du får ett kraftfullt och effektivt arbetsljus i alla arbetsmiljöer. Lampan mäter 3000 lumen och är tillverkad och testad i Europa. Den är mycket motståndskraftig till fukt, värme, vibrationer och temperaturskillnader. Den klarar ett temperaturspann på otroliga -40°C till +85°C!

Fästena till lampan är dessutom gjorda av starkt material med M10-fästbultar, vilket gör att den utan problem kan fästas på timmerbilar, släpvagnar, gruvbilar – you name it! Givetvis är lampans lins gjord av starkt och härdat glas.

Ingjuten kontakt för extra täthet

ABL SHD 3000 har en ingjuten deutsch-kontakt, vilket ger en mycket stark täthet. Denna lampa från ABL uppfyller också de högsta kraven för EMC-avstörning vilket innebär att den inte kommer störa ut radio eller andra elektroniska enheter. Lampan är OE-testad och godkänd av Volvo, CAT, Scania, Hitachi och många fler.

ABL SHD 3000 är en lampa i allra högsta kvalitet som inte kommer göra dig besviken!

⚡ 5 års garanti! ⚡


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Vikt

0,9 kg

Ljusflöde verkligt

3000 lumen

Spänning

12-100 V

Bredd

102 mm

Höjd

98 mm

Djup

80 mm

Färgtemp.

6000 K

Ljuskälla

LED

Anslutning

Deutsch

IP-klass

68

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.