NBB Alpha 225 HID – Med positionsljus

2 493,75kr3 743,75kr

NBB Alpha 225 HID, xenon extraljus, med LED positionsljus som uppfyller de högt ställda kvalitetskraven på extraljus för den svenska marknaden.
Lampan finns i fyra olika varianter, pencil och fjärr och 12V och 24V.

Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:

Beskrivning

NBB Alpha 225 HID, xenon extraljus, med LED positionsljus som uppfyller de högt ställda kvalitetskraven på extraljus för den svenska marknaden. NBB Alpha xenon extraljus både vidgar och förlänger den normala ljusbilden vilket gör att du får mer säkerhet i din bilkörning.
Med sin moderna design samt marknadens bästa ljus är det här extraljuset ojämförligt med många andra lampor.
Dessa lampor från NBB är motståndskraftig mot vibrationer och garanterar extra säkerhet på vägarna genom sin enastående prestanda. Det är helt enkelt nordiska lampor utvecklade för ett nordiskt klimat.
Lampan finns i fyra olika varianter, pencil och fjärr samt 12V och 24V. De levereras också med både gult och svart täcklock.

Varumärke

NBB

Det här är skillnaden på lamporna

Halogen – Halogenlampor är traditionella glödtrådslampor. De har snabb upptändningstid men drar däremot mycket ström, utvecklar mycket värme och har därmed kortare livslängd. Är dock billigare i inköp då livslängden inte är lika lång som för LED och xenon.
Xenonlampor –  Ljuset i en xenon/hid/gasurladdningslampa alstras genom en glaskolv fylld med xenongas. Dessa lampor har relativt lång livslängd, ger ett vitare sken, är ljusstarka och väldigt effektiva. Däremot har de en långsammare upptändningstid och det kan dröja några sekunder innan de uppnått maximal ljusstyrka. Xenon har även högre strömförbrukning vid uppstart.
LED – Lysdioder har blixtsnabb upptändningstid, vitt sken, drar lite ström och lamporna behöver aldrig bytas. Elektroniken är oftast ingjuten vilket gör att lamporna dessutom blir otroligt stöttåliga. Passar ofta multivolt 9-32 V.

Det är alltid svårt att säga vilket extraljus som är bäst. Det beror helt på vad du har för behov och vart du ska använda dem. Xenon kan till exempel vara onödigt om man oftast kör vid trafikerade vägar och behöver blända av och på hela tiden, eftersom xenon har en längre upptändningstid. Då kan LED vara ett bättre alternativ då de tänds ögonblickligen.

Är du osäker på vilka extraljus som passar bäst för ditt behov?
Tveka inte att kontakta vår kunniga personal via chatten eller kundtjänst!
Vi hjälper dig gärna så du får rätt belysning som du kommer bli nöjd med!

 

 

 

 

Ytterligare information

Typ

12V – Pencil, 12V – Fjärr, 24V – Pencil, 24V- Fjärr

Ljusbild

Fjärr, Pencil

Diameter

225 mm

Spänning

12 V, 24 V

Effekt

35 W

Sockel

D1S

Lins

PC

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …