Lazer LED-ramp Linear-18 Elite LBA

11 250kr

Lazer Linear Elite är en extraljusramp i LED med automatisk avbländning och E-boost-funktion, vilket ger dig en ljusstyrka på hela 18 000 lumen!

Artikelnr: 4600145727 Kategori:

Beskrivning

Lazer LED ramp Linear-18 Elite LBA är en extraljusramp i LED med automatisk avbländning och E-boost-funktion, vilket ger dig en ljusstyrka på hela 18 000 lumen!

De 48 stycken 3W-dioderna i denna ljusramp är de minsta som Lazer tillverkar. Men även om rampen är tunn och behändig, är den fortfarande otrolig i sin ljusstyrka. Den ger dig ett brett, mjukt men ändå långtgående ljus. Passar för normal vägtrafik men även för dig som håller på med motorsport.

Automatisk avbländning

Lazer Linear Elite har automatisk avbländning. Detta innebär att två inbyggda sensorer ständigt skannar av vägen för mötande eller framförvarande trafik. Vid behov anpassar extraljusrampen sin ljusmängd så mötande trafik inte bländas, men bibehåller fortfarande ljuset åt sidorna. Detta för att du som förare snabbt ska kunna uppfatta potentiella faror som vilt eller liknande, även när du möter andra fordon.

18 000 lumen med E-boost funktion

Den så kallade E-boost-funktionen (se hur denna aktiveras på bilderna) ger dig ett ännu starkare ljus på otroliga 18 000 lumen. Perfekt om du ska ut i skogen och köra i mörkret! Med den enkla funktionen ändrar du snabbt tillbaka till det E-godkända läget som även det ger dig en riktigt god sikt på vägarna med sina 5 538 lumen.

Utseendet på Lazer Linear Elite ger en slimmad och lätt känsla och smälter snyggt in oavsett om du monterar den i fronten på din bil eller på taket. Lamphuset är gjort av starkt aluminium, och ljusets lins är gjort av okrossbart polykarbonat. Linsen är dessutom ytbehandlat för att effektivt avvisa snö, smuts och regn som kan försämra ljusflödet.

Kabelserie för I-LBA extraljus och antistöldändfästen ingår i ditt köp.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Spänning

10-32 V

Effekt

Standard 42 W, E-Boost 135 W

Strömförbrukning

Standard 3,2 A @ 14,4 V, E-Boost 10,4 A @ 14,4 V

Ljusflöde verkligt

Standard 5538 lumen, E-Boost 18 000 lumen

Färgtemp.

5000 K

Typ

LED

Ljusbild

Bred

1 Lux vid

Standard @ 286 meter, E-Boost @ 522 meter

Lamphus

Aluminium

Lins

Polykarbonat

Mått

532 x 40 x 62 mm

Vikt

1100 gram

Kabellängd-m

1,5 m

Anslutning

4-pol AMP-konakt

IP-klass

IP67

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.