Blixtljusramp Awizard 12-24v

12 200kr13 863kr

Populär blixtljusramp i LED.
Awizard är en multivoltsramp i hög kvalitet, med effektivt ljus och enkel montering!

Välj längd mellan 1170 mm eller 1270 mm.

Beskrivning

Blixtljusramp LED Awizard är en multivoltsramp i hög kvalitet, med effektivt ljus och enkel montering!
I och med att rampen är multivolt passar den för både 12V och 24V. Perfekt för dig som behöver göra ditt fordon extra synligt på vägarna under arbetet!

Awizard ljusramp har stöd för ett blixtljusmönster som blinkar växelvis, från höger till vänster sida. Rampen har en genomskinlig kåpa av polykarbonat och ett ljus i orange färg. Blixtljusramp LED Awizard är dessutom enkel att installera, vilket du gör genom att koppla direkt till plus och minus.

Denna ramp finns i två olika varianter, antingen 1170 millimeter lång eller 1270 millimeter lång. Välj vilken du vill ha i rullisten! För mer specifika mått, se under fliken “mer information”.

Blixtljusramp LED Awizard har ECE REG65 och är därmed godkänd att använda på våra svenska vägar! Den levereras med 3 meter kabel.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Ljuskälla

LED

Kabellängd-m

3

Spänning

12-24 V

Längd

1170 mm, 1270 mm

Bredd

300 mm

Höjd

65 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.