Mittbord svart Scania R & S-serien 16-

2 552kr

Bord i svart leather-look till lastbil passande Scania R & S-serie aug/16-. Perfekt när du behöver mer avställningsytor för din kaffekopp, tallrik, Poppys med mera. Enkel montering i redan i befintliga fästpunkter!

Artikelnr: 4600145051 Kategorier: ,

Beskrivning

Bord till lastbil passande Scania R & S-serie aug/16-.

Detta brickbord till lastbil är svart med design i leather-look för att passa till just din Scania R och S-serie. Perfekt när du behöver mer avställningsytor för din kaffekopp, tallrik, dina papper med mera. Detta brickbord är populärt hos våra åkare runt om i Norden.

Eftersom bordet bibehåller fria ventilationsutblås behöver du inte oroa dig för sämre luftgenomströmning i hytten. Brickbordet har en förarbetad byggsats och är därför enkel att montera, det sitter dessutom säkert i befintliga fästpunkter – du behöver med andra ord inte borra sönder inredningen i din lastbil!

Produkten har säkerhetsberäknad design med avrundade kanter och stommaterial i högkvalitativ poppelträ. Design och kvalitet i ett.

Har du fortfarande funderingar kring bord till din lastbil – kontakta oss via chatten eller kundtjänst så försöker vi hjälpa dig!

För er kännedom! Detta är ej Scania original men är gjord för att passa på din Scanialastbil.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.
Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …