Frontgardin BIG DROP

1 063kr

Frontgardin BIG DROP är en kurvig gardin med en droppliknande formation i mitten. Välj mellan 40 olika färg- och formkombinationer!

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,

Beskrivning

Frontgardin BIG DROP är en kurvig gardin med en droppliknande formation i mitten, precis som namnet antyder!

Stylea och piffa upp din lastbil med hjälp av denna snygga gardin! Gardinen finns i hela 40 olika kombinationer av färg och form! I dropplistorna väljer du först vilken färg du vill ha på gardinen, och sedan vilken färg du vill ha på fransarna. Vill du inte ha fransar på din gardin finns även detta att välja i dropplisten för “fransfärg”. Tack vare det stora utbudet av olika färger kan du garanterat hitta en gardin som passar perfekt för just ditt fordon!

Med hjälp av dessa gardiner blir din lastbil ännu lite mer ombonad och trevlig att vara i. Frontgardin BIG DROP är av högsta kvalité och är av måtten:

  • Djup mitten 28 cm (utan fransar)
  • Djup på sidan 13 cm (utan fransar)
  • Bredd 240 cm

Gardinerna monteras enkelt med hjälp av dubbelhäftande kardborre.


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Gardinfärg

Beige, Sten, Grå, Röd, Svart, Blå, Brun, Cognac, Grön, Vit

Fransfärg

Svart, Vit, Röd, Utan fransar

Mått

28 x 13 x 240 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …