Ljusskylt Aeroslim 125 cm

7 962,50kr8 493,75kr

Ljusskylt Aeroslim. Sätt din egen logga, text eller reklam på denna ljusskylt! Hög tålighet mot frost och yttre påverkan. Välj mellan 125 x 30 cm eller 125 x 20.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Ljusskylt Aeroslim är en ljusskylt i mycket god kvalitét som du själv kan sätta din logga, text eller reklam på!

Ljusskylten är aerodynamiskt utformad och har ett mycket behagligt och starkt ljus, vilket innebär att den lyser upp väldigt snyggt på kvällstid. Passar perfekt för montering på din lastbil!

Ljusskylt Aeroslim är av hög kvalitet och klarar frost och stötar utan problem. Skyltens bakdel är byggd i havsvattenresistent aluminiummagnesium och har punktsvetsade stödremsor. Sidopanelerna är formsprutade och fronten är gjord av UV-resistent polykarbonat. Skylten är dessutom skyddad mot missfärgningar så du ska slippa den gula tonen som annars kan dyka upp efter en tids användning.

Till denna skylt behöver du ingen omvandlare då den redan är färdig för 24V! Tack vare sin aluminiumhållare är den även enkel att montera på ditt fordon.

VÄLJ MELLAN TVÅ STORLEKAR!

Skylten finns i två versioner, en tunnare och en lite rejälare, båda har samma längd. Välj mellan 125 x 30 x 15 cm eller 125 x 20 x 8 cm i rullisten!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Mått

125 x 20 x 8 cm, 125 x 30 x 15 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.