Fönstergardin med omfång

3 438kr

Fönstergardin med omfång är en dubbelsydd och exklusiv fönstergardin till din lastbil. Välj mellan 40 olika färg- och formkombinationer!

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,

Beskrivning

Fönstergardin med omfång är en exklusiv och dubbelsydd gardin, perfekt för din lastbil!

Stylea och piffa upp din lastbil med hjälp av denna snygga gardin! Gardinen finns i hela 40 olika kombinationer av färg och form! I dropplistorna väljer du först vilken färg du vill ha på gardinen, och sedan vilken färg du vill ha på fransarna. Vill du inte ha fransar på din gardin finns även detta att välja i dropplisten för “fransfärg”. Tack vare det stora utbudet av olika färger kan du garanterat hitta en gardin som passar perfekt för just ditt fordon!

Med hjälp av dessa gardiner blir din lastbil ännu lite mer ombonad och trevlig att vara i. Fönstergardin med omfång är av högsta kvalité och är av måtten:

  • Höjd 90 cm
  • Längd 500 cm

Skulle dina gardiner bli smutsiga kan du enkelt maskintvätta dom i 30 grader!


Vi hjälper dig med montering!
Självklart hjälper vi dig att montera dina tillbehör på vår verkstad i Sundsvall! Har du frågor eller vill boka tid för montering, kontakta oss via chatten eller Kundtjänst så hjälper vi dig.

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och få inspiration av våra montage.

Ytterligare information

Gardinfärg

Beige, Blå, Brun, Cognac, Grå, Grön, Röd, Sten, Svart, Vit

Fransfärg

Vit, Svart, Röd, Utan fransar

Mått

90 x 500 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.